♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Single itu bosan ~ "jujurlah sayang aku tak mengapa"


Jujurlah sayang aku tak mengapaBiar semua jelas telah berbedaJika nanti aku yang harus pergiKu terima walau sakit hati



Sejak ni aku addict gila dengan lagu Sandiwara Cinta. Sampai meleleh leleh ayaq mata ayaq hidung punya dengaq lagu tu. Maklum lah kata adik aku memang 'perasaan' sikit. Hahaha, koraja koraja...  Macam tak kena je kan lagu ni dengan aku. Tu namanya 'perasaan' plus 'jiwa'. Lantak pi laa.. Hewhew~ 

Ekceli single taklah susah sangat. Boleh buat apa je ikut kepala sendiri. Aku sebagai manusia terpilih untuk pegang title single dapat rasa macam mana syok nya single dan bosannya bila single. Sejak ni memang rasa bosan sangat hidup single. Sumpah rindu pulak nak couple. Tetiba rasa macam nak serious dengan someone. Boleh taraa tu? Hiks! gatai menghela...

Walaupun aku single tapi aku tak desperate :D
Orang mesti boleh bayang bila tengok membe-membe, sepupu-sepupu keluar dengan bf. Fon pun tak lekang di tangan. Paling tension bila tengok depa bergayut.. alahai... aku punya fon sehari sekali pun susah nak bunyi. Kalau ada pun mesej dari Encik hotlink, Mr celcom dan Tuan digi. herrr....

Semua ada peneman, aku pulak berteman dengan facebook ngan wechat. Peneman setia aku tu walaupun kadang-kadang buat aku rasa menyampah jugak. Thanks to depa sebab jadi peneman yang setia. Kalau manusia tak kena cop gila disebabkan kahwin dengan benda selain manusia dah lama aku kahwin dengan facebook ngan wechat. Bhahaha...

Btw insan yang jenis happy go lucky macam aku ni senang nak masuk kepala walaupun kekadang kuat 'perasaan'. Ekceli lepas clash ada je dua tiga orang yang try aku tapi semua direject. That's why aku takut nak kenal dengan orang baru. Risau kalau ada yang jenis cepat simpan perasaan. Padahal aku layan kasar-kasar je pun. Takdanya nak control ayu ke apa ke...

Entah, aku memang tak minat spesies camtu. Rasa macam tak mencabar je. Ngee... Tapi kalau aku dah start suka lain pulak jadinya, addict sampai pengsan. Setia hujung nwaya baq hang! Hahaha... Plus sekarang ni aku macam tak reti macam mana nak couple. Rasa kekok... Maybe belum jumpa lagi someone yang boleh buat aku melting macam hero 'Playboy itu suami aku' kut... Hehehe. 


Hopefully I met him soon as possible. Boleh macam tu? Amin... #MFA#

 
THANKS FOR READING !

8 comments:

  1. enjoy hidup single before bergelar isteri :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah enjoy ni fae, kalau bley nak kenal terus kawen. Hehe

      Delete
  2. Single???ooo,tak single lah dear...Allah ade bersame kite,ye tak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah betul tu akak.. thanls for ingatan :)

      Delete
  3. berdua lebih baik ler.. tp mesti sah.. baru best.. hihi...

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari