♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

2016-03-14 : Short story of lifeless person

Assalamualaikum ♥ 


Hye hye hye .. I'm back! Baru perasan dah berbulan haa tak berblogging. 
Fuh fuh tiup habuk sikit. Last update September tahun lepas. OMG !

Well, life aku sekarang ni macam lifeless sangat. Ngee --" Siang busy dengan kerja yang tak penah habis. Btw, senior exec pun dah resign (miss her . Tsk tsk T_T) and meaning segala task jatuh gedebak gedebuk atas kepala den. *kerja jaa banyak, gajinyaa duk teraa tu jugak .

Agak nak free pun malam and weekends. itu pun haa still sibuk dengan business. gatai sangat haa join dropship, juai macam macam. Acener lah fon tak meragam ? hihiks ! kalut dengan update stock, collect payment, submit order, layan 'fussy' customer . Herrr .. last last buat condition, NO FUSSY BUYER ! NO COD ! NO URGENT ORDER ! NO REFUND ! Nah kau hakak hijau dah mula sentap sentap tudung. ahahahaha *melalut~ But sokey as long as U S A H A maw ada .

Pstt pstt , before skip mohon add official business wechat . ID : fineststore_
or just scan add add. TQ Muahhh cikedd !


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

But sekarang aku tengah try get back dengan kekawan zaman sekolah dulu. Ceh, getback noo. hehehe. Halaa, sampai tak reti bercampoq dah. Hampa tau bercampoq? Then tengok orang hangout tak ngaajak mula lah mata masuk habuk. Hee .. Well, sebelum ai is menematkan zaman bujang . Eh ? ahahaha, calon tu tak confirm lagi tapi alhamdulillah kursus kawen dah p. weeee ~~ *sambil angkat sijil kursus kawen*  InsyaALLAH tak sabtu, maybe ahad ceq kawen, Wkakaka ..





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lagi ? Btw "adeq" dah besaq, Pandai dah selongkaq almari lauk mak kite, pandai dah yakk kat jamban. eyekk ! ehehe ..

Haaa haa lupa nak inform, now I guna FB baru. Meh laaa add, but make sure uolls letak profile pic muka sendiri and mention u're a blogger or something like that. If not I would not approve sebab dah bosan tengok wall penuh dengan stranger. Sorry ... Just search Junaida Johari k. 

P/s : Hampa rasa bergegar dak ? Aku dah dua kali rasa bergegaq ni. Beralun alun jaa haa kepala ni . 

"It's too late when u have a seat and on the pc . May I turn back to the time when I was grooming by the dream and beds . Huarghh, it's Monday ! " 



kbye !

 
THANKS FOR READING !

Lagu Hey Kamu - #tag

Assalamualaikum



Senyumanmu 
Buatku tersenyum malu 
Lirikanmu 
Memberi panahan kalbu 
Oh sayangku 
Dengarlah bahawa diriku ku perlu kamu 

Hey kamu, gadis berbaju ungu 
Dekat padaku di sini 
Hey kamu, yang mencuri hatiku 
Namamu inginku tahu 



Senyumanmu 
Buatku tersenyum malu 
Lirikanmu 
Memberi panahan kalbu 
Oh sayangku 
Dengarlah bahawa diriku ku perlu kamu 

Ku tak mahu 
Engkau pergi dariku 
Diri ini Amat menyukai kamu 
Gadis ayu 
Dengarlah bahawa diriku ku perlu kamu 

Hey kamu, gadis berbaju ungu 
Dekat padaku di sini 
Hey kamu, yang mencuri hatiku 
Namamu inginku tahu 

Bayanganmu 
Buatku teringatkanmu 
Di malamku 
Ku selalu merindukanmu 
Oh sayangku 
Dengarlah bahawa diriku ku perlu kamu 

Ku tak mahu 
Engkau pergi dariku 
Diri ini Amat menyukai kamu 
Gadis ayu 
Dengarlah bahawa diriku ku perlu kamu 



Hey kamu, gadis berbaju ungu 
Dekat padaku di sini 
Hey kamu, yang mencuri hatiku 
Namamu inginku tahu 

Ya, dekat padaku 
Tunjukkanlah cintamu padaku 
Senyum di bibirmu menggoda hatiku 
Inginku bersamamu denganmu selalu 
L O V E love kaulah segala 
Luahkan padaku rasa di hatimu 
Inginku bersamamu denganmu selalu 

Bicara katamu, menggoda hatiku 
Kini kau pun tahu, ku cinta padamu 
Ingin kau di sini, sentiasa temani 
Kala malam hari, mimpi jadi sepi 

Hey kamu, gadis berbaju ungu 
Dekat padaku di sini 
Hey kamu, yang mencuri hatiku 
Namamu inginku tahu 

Hey kamu, gadis berbaju ungu 
Dekat padaku di sini 
Hey kamu, yang mencuri hatiku 
Namamu inginku tahu 


- See more at: 

THANKS FOR READING !

#Apa Aku rasa : Haze

Assalamualaikum

Morning Penang . Hurm, jerebu teruk. Yang telah dibakar biarkan terbakar, yang membakar terus membakar. Pokoknya siapa yang harus disalahkan. The person name 'bakar' . Eh ? ahahaha.. 

This picture was taken by me.
This is the view from my lovely home, my lovely residence name 'Batu Maung' .
Subhanallah !




 -Autopublish-



THANKS FOR READING !

WORDLESS WEDNESDAY : Journey

Assalamualaikum

REDHA perlu dicari, bukan dinanti .
I cannot change yesterday , but I can change today .
May Allah ease everything :)

 
THANKS FOR READING !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari