♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

WW : KFC Vs Video

Assalamualaikum ♥ 

Just a moment to view di Kfc Sungai Dua, area bebudak pandai lepak. Untunglaaa....
Saya
 Semalam pekena kfc dengan membe group wechat. Anip belanja sebagai upah download video motocross.  Walaupun aku terlambat setengah jam gara-gara layan Diandra sampai habis. Hakhakhak....

Bersama Siti
Malangnya video yang aku download tak boleh play dalam enpon mahal dia. Grand Quadro tak boleh play mp4. Herr, APTB! Tab cikai den pun boleh play. So, pesanan untuk semua beli yang cikai-cikai je sebab yang cikai selalunya tak memilih. kan? Ceritanya aku dapat upah dulu sebelum buat kerja. Bahagia wooi...

dan Anip
Lastly, screen tab gua retak dan tak boleh touch sebab terkepit bawah seat moto. Mengadu kat anak mak, makanya free kena bising. Ceritanya dia nak follow waktu nak beli yang baru nanti. Katanya, "biar saya pilih untuk awak" . Ngeee.... mentang budak mekatronik. Duet aku ooi, duet aku jugak yang duk nampak melayang.... Bhahaha :D
 
THANKS FOR READING !

8 comments:

  1. hahahaaa...betol3...belilah yang cikai...
    tp cikai2 pon,duit jugak woooo....kalau dah resak mesti garuk2 kpale yg tak gatal jugak kan..hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, tau takpa.
      ni pun duk garu dah ni...
      nak cekau duet mana pulak..

      Delete
    2. cekau kat tabung..kohkohkoh...
      habis lah tabung ayam :D

      Delete
    3. Hahaha, ayam dah kena sembelih da...

      Delete
  2. kfc sungai dua area budak pandai melepak? ni kfc sungai dua seberang kan? sbb tadi igtkan kfc sungai dua kat belah pulau, depan usm.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, kfc depan usm tu la..
      sb tu laa ckp kwsn bdk pandai.
      Hahaha

      Delete
  3. Replies
    1. mana kfc nye? tinggal tulang bwu snap. haha

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari