♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A

Assalamualaikum

Ekceli aku lemah sikit, eh lemah banyak kut part nak mengayat ni. Lahaii... 
But sokey let's try my skill. ohohoho... 
Aku bagi quotes dan pantun biar advance gitewww >,<!

Nak Join Tekan Sini

Love Quotes by Junaida Johari
" Jangan panggil aku sayang, kalau dengan orang lain pun kau miang, boleh blah lah kau bangang"
Pantun Cinta by Junaida Johari
Sebabkan dia yang merayu,
Hati aku menjadi sayu,
Baiklah sayang I tidur dulu, 
Ohh baby I said I love u...

Okay done! ahahaha, pendek pendek sudah. Lagi panjang lagi banyak aku merapu. Kira aci nah? 
Hope owner segmen puas hati. Heee... Adios!


Dateline : 30 September 2014 hingga 14 October 2014
 
THANKS FOR READING !

29 comments:

  1. goodluck. suka pantun tuu..sweet! ;)
    Thanks join n sapport my segmen ni ye :D

    ReplyDelete
  2. love u to dear..
    tq rajin singgah blog akak
    good luck n all the

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, yeay! ur welkem..
      thanks jugak dtg singgah kembali.
      t dtg lagi ye kak :D

      Delete
  3. Good luck.. singgah + follow sini.. Jemput join segmen shawal ^^v KLIK >>> Segmen Jom Tingkatkan Follower

    ReplyDelete
  4. alah comellnye pantun tuuu
    heheheheh
    join jugak
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, comel ke? tett... okay will hit u back :)

      Delete
  5. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  7. Assalamulaikum....singgah dari segmen yang sama :) http://cikash.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam.. tenkiu dtg singgah, will hit u back :)

      Delete
  8. assalamualaikum...
    singah dari segmen yang sama :) , good luck...n done follow
    http://www.ayienawi.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na_11.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..
      tenkiu dtg singgah n follow ;)
      akan balas kunjungan nanti...

      Delete
  9. Amboi xD Singgah follow sini dari segmen yang sama ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, kenapakah? thanks follow sini..

      Delete
  10. singgah dari segmen yang sama... goodluck yer... :D
    jemputlah join giveaway souvenirs dari paris saya jugak yer, kalau belum join lagi... :D
    done follow sini, jemputlah follow balik yer... :D

    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari