♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

MAESA ANDIKA SETIAWAN – PERJALANAN HIDUP

Assalamualaikum

Haa, tadi pagi aku ada cakap hidup ni kalau tadak masalah mana syokk. Betul, bila tadak problem rasa macam bosan jaa, sunyi jaa hidup. Ye dak? Dan orang selalu cakap kalau jiwa kacau kita kena cool dan relax. Watlek watpeace. Abaikan dan mau takmau kena jugak move on... So nah aku dedikasikan satu lagu untuk pedoman kita bersama. Aceceh bahasa melayu sangat! ahahaha :D Layan....



Burook ngat aih tangan rider tu. ahahahahahaha....
dalam hidup ini penuh cobaan dan liku-liku
buatku menyerah dan putus asa
hanya senyuman dan air mata

setiap manusia pernah merasakan kegagalan
jangan menyerah dan putus asa
hidup adalah perjuangan


majulah, jangan menyerah
perjuangkanlah cita-cita
hadapilah hidup ini
mungkin hanya ujian Tuhan


setiap manusia pernah merasakan kegagalan
jangan menyerah dan putus asa
hidup adalah perjuangan






So, majulah sukan untuk negara! wkakaka... kbye!






THANKS FOR READING !

2 comments:

  1. Dia ni vokalis lama kangen band kan ? Dah potong rambut lah ^^

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari