♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Entry On Off On Off

Assalamualaikum

Cakk! Tak sampai 3 hari off dah on blog. Konon nak menyepi tapi tak boleh, rasa macam ada pulak benda nak update. Main main! Minggu lepas stress  maybe, alhamdulillah minggu ni makin banyak stress. Gaji tak masuk lagi. ahahahaha sukanyaa aku... Herrr, it just a rumours from a 'parr' . Petang ni cancel semua plan kita postpone sampai payday T_T .

Cerita pasal 'parr' semalam ada sorang mamat 'parr' serang aku kat tagged. Awal-awal aku block mamat tu, kecut perut jugak aku. Gila hang sat tak pasai repeat isu 13 Mei. ahahahaha... 


Okay, hidup kalau tadak masalah mana syokk. kan? Betul wa cakap lu, bila tadak problem macam bosan jaaa hidup. Pulakk... Tapi kalau kerap kerap problem mai pun rasa macam nak cabut rambut selai-2. Selai-2? Amboi, kenegeriaan sangat hanggg... ahahaha...

Dari jauuuhhh ku berlari mengejar mimpi-mimpi.....
Tiba-tiba aku lupa apa motif buat entry ni. So dengan secara automatiknya tuan tanah mengundurkan diri sebelum aku makin merapu meraban. Adios amigos! 

P/s : Semalam aku mimpi kasut kasut dan kasut. Oh semua cantik tapi satu pun aku tak beli. Hohoho...

 
THANKS FOR READING !

2 comments:

  1. kalau takda masalah, macam tak jadi manusia lak. hehehehehe

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari