♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

M E M B A C A

Assalamualaikum

Dah lama rasanya tak membaca. Dulu kecik-kecik suka sangat membaca. Kalau cikgu tanya apa hobi kamu? Membaca cikgu... Hamboii, tak sia sia cikgu lantik jadi pengawas pusat sumber. Okay trust me tadak kena mengena langsung. ahahaha...


Masuk sekolah menengah minat membaca dah mula kurang. Mana taknya asyik baca surat cinta. Ewaahh, tipu lagii. ahahaha... kalau baca pun baca majalah hiburan, haaa hat tu aku suka. hohoho. Buku pelajaran aku just hadap time nak tidur, baru selak dua tiga pages dan dan mengantuk. wkakaka.. 



Well, remaja memang begitu, lalai dengan benda yang tak berfaedah. 

Motif sangat letak pic ni. Nampak sangat asyik bercinta jaa. wahaha..

Time study kat poli dulu asyik baca novel jelaa. Pantang housemate beli novel baru, dan dan mintak nak pinjam sampai terbongkang punya duk baca. Nak beli sendiri memang tak lah, baucer buku yang dapat aku tukar dengan cash. ahahaha, gila teruk --" . Paling tidak pun aku just membaca waktu ada test, quiz atau final exam baru aku pulun. Waktu lain semua aku habiskan dengan makan, tidur dan berjalan. ehehehe..



Sekarang dah bekerja ni lagi lagi lah tadak masa nak membaca. Sometimes bila bosan terasa nak membaca macam dulu. Entah, ekceli dari last month planning nak start semula hobi membaca tapi... see? tapi tu tetap ada. Aiyoo.. Memang terbantut lagi lah ceritanya. Teruk betoii hang ni jue >,<"!



 
THANKS FOR READING !

4 comments:

  1. heheheh cm same je kite ni..
    bace time ade quiz ade test ade exam baru nk bace buku buat nota
    heheehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, kan? suka study last minute.

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari