♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

The Versatile Blogger Award

Assalamualaikum


Amboi sakannya sejak ni ramai pulak yang sudi tag eda. Kali ni kena tag dengan Kak Diela pulak. 
Thanks akak sudi tag eda yang tak glemer ni. ehehehe, sekali lagi terharu :')

So sebagai tanda penghargaan eda nak promote akak kita ni. 
P/s: Tolong singgah ke sana nah, wajib dan ini paksaan! ahahaha... 


Rules / Syarat :
1. Thanks the person who nominated you / Ucapkan terima kasih kepada orang yang mencalonkan anda
2. Provide a link to the person's blog / Sediakan pautan ke blog orang tersebut
3. Write 7 facts about yourself / Tulis 7 fakta tentang diri anda

7 Fakta tentang Siti Junaida Binti Johari :
1. Tak comey, tak cantik, tak lawa dan tak tinggi *this is really the facts* ahahaha...
2. Badan susah turun tapi senang sangat naik. Huh, benci!
3. Kuat bebai dan kuat sentap
4. Cepat panas tapi cepat sejuk
5. Seorang yang loklaq (tak senonoh) !
6. Susah senyum, senang bercakap tapi susah nak stop (hahaha!)
7. Simple person, suka pakai tshirt + jeans + selipar

Random tag :
#Eilya Maisara - http://hanaexotics.blogspot.com/
#Ayu Insyirah - http://www.ayuinsyirah.my/


 

THANKS FOR READING !

13 comments:

  1. Acik pun kena tag tapi tak forwardkan lagi..

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Senang naik susah turun tu payah sikit noh... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tau takpa, hat tu payah tu.. hehe

      Delete
  3. http://hanaexotics.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-awards.html

    ReplyDelete
  4. aiyooo akak ditag..?? huhu.. in shaa Allah berkesmptn akak join eh... thanks dik..

    ReplyDelete
  5. selamat berkenalan. hihi... oo kuat sentap eh..

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari