♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Moments : Part time Despatch

Assalamualaikum

Sebagai seorang account assistant kerja nya mesti lah bahagian akaun je. kan? Erk, totlally salah. Dalam company aku tadak istilah 'je'. Tugas aku lebih kepada istilah 'multipurpose function' . Hohoho! Bukan setakat account, segala benda nak kena buat. Account, admin sampai lah ke operation. Salah satunya ni haa, jadi part time despatch. Lekat-lekat setem, tempek-tempek setem, jilat-jilat setem. Eh? Tetiba teringat pnaz jilat sampul birthday card Che yah. Sengal... Haha.

First, koyak setem sehancur hancurnya. 
Rendam setem dalam air sampai melekit. (macam basuh baju)
Then, lekat sebelah kanan sampul sekemas yang boleh.
Tadaa.. dah siap!

See, betapa multifunction nya aku. Ye dak? Huhuhu.. Ekceli aku tak kisah pun buat benda ni semua. Tadak laa aku tercongak depan meja ni je. Bosan.. Ni semalam punya ceqhita, untuk hari ni tadak mood nak tunjuk. Geraaam! Sebab orang lain aku yang kena marah. Melampau melampau! Haih, sabar lah wahai hati.. Nasib baik serba fink makanya semua menjadi lembut. Gituu... Hiks!

 
THANKS FOR READING !

8 comments:

  1. sama la cm Fiza.. sume keje kene buat.. huhu

    ReplyDelete
  2. antara keje sampingan la ni yer.. xper buat jelah.. x ssh pun .... :)

    ReplyDelete
  3. iye, memang kena buat pun. samalah kita ni :)

    ReplyDelete
  4. sonang je...tak yah gune sponge tu eda..jilat je lah..hahhhaaa

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari