♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Weekend Story : Tanjung Asam

Assalamualaikum

Ingat lagi dalam enrty jumaat lepas aku cakap nak attend kenduri ex-schoolmate on weekends? 
Dukacitanya aku tak jadi p sebab hujan. Eceh, padahal dah kenyang makan nasik dengan kari ayam mak masak. Hehehe...

So, sabtu aku just stay kat rumah. Malam tu baru keluar sat p pasar malam. 
Nah, hasil tangkapan sementara tunggu orang lain siap. Si tudung dan baju merah superman.... 



Malas nak zoom besau-besau. Nyampah tengok muka sendiri. Boleh taraa tu? Haha...

Selalu orang cakap benda kalau planning selalu tak jadi tapi benda yang last minit mesti jadi. kan? Ceritanya tetiba maksu ajak picnic kat Tanjung Asam. Tujuh orang naik rush, enam orang lagi merempit. Hewhew~

Bawak nasik lemuni, kuah kari ikan dengan masak cabai, sandwich ngan bihun goreng. Bihun goreng last minit prepare, kelam kabut dibuatnya sebab asyik sangat buat 'ketupat'. Hahahaha... YMTT!

Sorry, tak sempat snap pic. Ada kut dua tiga keping dalam fon tyqah n camera maksu. Tengok lah nanti aku 'gigibiru'. Tangan tengah basah, tadak masa fikir nak snap. Syok sangat mandi sampai lupa kes orang jumpa buaya kat penang. Haha, ramai je orang picnic kat situ aku nengok... 

P/s : Aku google je semua ni, just nak tunjuk view kat situ. 

Sumber
Sumber
Sumber : Belog Senior Gua
Sumber






Xoxo, autopost. Aku tengah layan #PISA sekarang ni. 
Mood tak berapa nak ok ni. Datang bulan? Urm, shhh! Sekian -,- 
 
THANKS FOR READING !

4 comments:

  1. wah wah syoknyeeee... sukalah dok tepi pantai gini.... amboiii amboiii mcm comey mcm cantik jer pic.. hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau suka mai laa singgah penang. mai mai mai... hehe

      Delete
  2. cantik nye pemandangan tu....dah lame mate cik tak menjamah laut ne...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe.. ciptan tuhan memang cantik :)

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari