♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Test NORMAL ke UNNORMAL

AMARAN : Entry ini mengandungi unsur-unsur 18Sx

CERITA 1
Aminah merenung batang yang semakin menegak itu, dia terus mengusap-usap batang tersebut, kelihatan air putih mengalir keluar, Aminah pun menjerit "Nek, lemang ni nak buat macam mana, dah masak rasanya..."

CERITA 2
Jalal meramas-ramas kemuncak kedua-dua bukit kecil itu, hatinya puas dan semangatnya semakin berkobar-kobar, jari-jemarinya terus menguli tanpa henti, Jalal tidak sabar hendak menyiapkan model untuk projek sains nya itu yang bertajuk "Bentuk Muka Bumi di Kawasan Bukit-Bukau"

CERITA 3
Zamrul menghisap-hisap puting itu dengan berhati-hati dan perlahan, dia tidak mahu tergesa-gesa, sesekali lidahya menyentuh lembut hujung puting itu dan menyedut keluar sedikit susu. "Ceh, masih panas. Dah dekat satu jam aku rendam dalam air suam pun masih panas" . Anak Zamrul yang masih bayi terus menangis meminta susu. Zamrul semakin tension.

CERITA 4
Idham menjerit sambil menghinjut-hinjut badannya dengan rakus dan kasar. "Come on baby, let's make it!" , katanya berulang kali tanpa henti. Kemuncaknya semakin tiba dan Idham kelihatan semakin rakus menunggang kudanya untuk memenangi tempat pertama dalam perlumbaan itu.

CERITA 5
Bahagian belakang kereta itu bergegar dan berhinjut-hinjut. Aiman yang dari tadi mengintip dari celah-celah pokok dapat melihat dua susuk tubuh manusia yang sedang melakukan sesuatu di dalam kegelapan itu. Aiman terus mendiamkan diri, dia takut kehadirannya akan disedari. Setelah lama mengintip, Aiman lantas bangun dan segera menawarkan khidmatnya untuk membantu mereka menukarkan tayar kereta yang pancit. 

Kesimpulan : Jika anda tidak merasa apa-apa mengenai seks semasa membaca 5 cerita di atas, ini bermaksud anda bukannya seorang yang normal/unnormal. Sebaliknya jika anda terfikirkan sesuatu yang berkaitan seks, janganlah anda risau sebab anda adalah seorang yang normal. Tapi jangan terlebih fikir 18Sx sudeehh... Anda bagaimana? Saya NORMAL. hehehe...

Ekceli entry ni autopost, maybe aku masih terbongkang atas katil sekarang ni. 
Tu pun kalau takda yang memekik  -__-' *sigh* 
Happy weekends peeps! 

 
THANKS FOR READING !

2 comments:

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari