♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Assalamualaikum


Okay, kali ni taknak banyak bunyi. Jemput-jemput laa join segmen Mak Dara. 
Macam best je, macam syok je. Nah, ikut je langkah-langkah kat bawah ni :  
#copy paste# 

1) Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE (utk wanita)/  Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER (utk lelaki)
2) Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni.. Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe
2) Tepek header Mak Dara dan linkkan ke blog ini.
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar anda , anak anda , kawan kawan anda atau ahli keluarga anda yang cantik yang comel, yang hensem dan yang kacak itu. Kalau boleh dapat serlahkan ke arah mata tu ye kalau takde pon takpe hehehe"
4) Lepas siap tinggalkan url link di ruang komen...

Nah, dua keping gambar adik bongsu dan adik sepupu eda yang rasanya macam cantik je, macam lawaa je. Ngeee... Maafkan hamba ya  Mak Dara, terlanggar peraturan. Biasa laa eda tamak... Bhahaha

 

 
THANKS FOR READING !

35 comments:

  1. good luck
    Jemput Join Mini GA saya...
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. insyaallah will join later :)

      Delete
  2. hehehe.. bole letak gambo org lain yea?? ho2.. ok gak niii

    ReplyDelete
    Replies
    1. boley je janji 'mcm comel je, mcm cantik je'. Hehe

      Delete
  3. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dtg jejelan sini ... hee.
      t kte joging ke blog BBL pulak okay :)

      Delete
  4. Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  5. comelnyeeee....:)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari blog Makdara
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
    happy blogging..

    Jemput join jugak MINI GA saya
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    ReplyDelete
  7. singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

    http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan..

    eiiii..comelnyaaaa..

    datang singgah dari segmen yang sama..

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke comel? ke mcm comel? hehehe.
      btw thanks..

      Delete
  9. good luck..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  10. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  11. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  12. heheh..
    budak2 mmg kiut..
    shark singgah dari segmen yg samo :)

    ReplyDelete
  13. Salam singgah blog Eda..macam nak add friends jer..haha, eh macam dah la..salam perkenalan juga.

    http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.. hehe, add laa.. amat dialukan.
      macam nak add PCL jugak je..

      Delete
  14. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye mak dara. thnaks jugak sebab buat segemen macam ni.
      macam best je, mcm syok je. hehehe

      Delete
  15. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  16. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok yana, nanti eda snggah pulak yo.. hehe

      Delete
  17. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete
  18. assalam awak :)
    maaf ya, hari ni baru dapat blogwalking ke sini. anyway, PG dtg dari segmen yang sama. salam perkenalan dari PG tau :)

    http://www.puangojes.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. sokey, better late than never :)

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari