♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Perempuan suara 'jantan'

Assalamualaikum

Ehem, ehem, ehem. Motif tetiba nak berdehem. kekeke. Urm, apa pandangan korang tentang perempuan kasar? Tak kisah kasar dari segi perwatakan atau fizikal. Boleh ke korang terima wahai kaum lelaki? Ceewah... 


Ekceli kali ni aku nak cakap pasal suara je. Kasar yang lain tu nanti lah ye. Kalau nak cerita semua sekali confirm result paper penulisan upsr semalam dapat A+++ >_< ! Lah sangat....

Suara aku memang besar. eh, besar? ke kasar? ke serak? Eh, kejap jangan salah sangka. Bukannya pondan ok, Sebenarnya 'original' perempuan cuma suara bunyi macam lelaki. Huhu...


Kalau on the phone ramai cakap suara aku 'rock'. Serak macam ella gituu... Hiks! Kekadang tu malu jugak sebab tak selembut dan seliuk lentok perempuan lain. Memang tak lah aku nak manja-manja...  Geli baq hang! Tu pun ada yang cakap 'suara awak kalau nak tidur manja laa' . Eeeuw, please behave tu bukan manja, tu dah lalok namanya... 


Tapi kan kan orang cakap  perempuan yang suara kasar (tak sedap) selalunya cantik. Yeke cantik? Haa, buktinya, Lisa Surihani, Erra Fazira ngan Scha Alyahya. Suara 'jantan' tapi muka nah cun melecun baq hang... Kiranya gua tergolong dalam golongan tu lah kan. Untunglaa... 

So gurls yang suara kasar macam den tak payah nak rendah diri. Kita cantik okay... Bhahaha... Suara ku keras tak berbahasa kerna aku rimas gedik mengada-ngada. Phew~ Adios amigos!
 
THANKS FOR READING !

6 comments:

  1. cik ketegori mane ek..kasar ke or lemah bergemalai..hahahhaa...tah lah,cik kekadang kasar..kekadang lembut kut..ikot mood..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ditengah-tengah ke? kira cik kategori stabil. Cantik n comel.
      yeke? haha pape jelaa..

      Delete
  2. err.. teman punya sora... nyaringgggg.. ekekekekek

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari