♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Kau Cantik, Kau Menarik TAPI kau ....

Assalamualaikum  

Agak lama tak on twitter dan macam biasa takda yang menarik. Entah, dari dulu aku memang kureeng nak tweet tweet ni. Dan macam biasa aku akan stalker twitter kengkawan. Silent reader gituuu. Hiks! Stalker one by one dan nak dijadikan entry....


kali ni nak story pasal mangsa pada kejutan budaya 'songsang' dan lebih ke arah tomboy, lesbian dan pengkid. Ekceli entry ni bukan nak mengutuk atau mengata. Just nak meluahkan kekaguman aku pada mereka-mereka yang terjebak dalam dunia ni. Huhuhu... Eh, jangan salah faham. Bukan kagum dengan hubungan depa tu tapi....


Urm, btw kalau korang semua perasan golongan 'songsang' ni biasanya cun-cun. Muka sedap je mata nak pandang. kan? Aku rasa kalau jadi perempuan sejati mesti cun gila babai dan beratur mamat-mamat ushar. Kalah i is si perempuan melayu terakhir versi kasar. muahahaha...


Certain, eh  kebanyakan yang aku jumpa muka gilaa 'perempuan'. Kalau berutudung pergh cun melecun. Aku pulak yang jealous. Macam comel je, macam cantik je ^_^ Sekali haa bukak tudung nah kau, control jantan habis. Hahaha... 

But jangan salah faham, aku cakap based on orang sekeliling. Sikit pun tak rasa nak rendahkan sesape. Ekceli kawan-kawan aku ada je yang macam ni dan we are still kawan till now. Takda nak boikot ke hapee... 

Cumanya rasa rugi dan kagum dengan kecantikan yang ada kat depa. Kalau taknak bagi aku... aku nak! Hehehe... pape pun harap golongan 'songsang' ni akan berubah satu hari nanti. Atleast dapat kurangkan suhu bumi yang dah tak larat nak tampung dosa kita yang lain... Pheww, adios amigos!

- Peace yawww-
 
THANKS FOR READING !

6 comments:

  1. tu lar kebanyakan mereka lagai cantik dr yang real wanita..hahahaha..

    ReplyDelete
  2. tu lah kan..Allah dah kasi yang terbaik dah tuuu pun nak lawan hukum Allah...apelah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe laa cik, hope one day diorang sedar :)

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari