♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

SEGMEN MEGA BLOGWALKING DAN KENALI BLOGGER



Segmen Mega Blogwalking dan Kenali Blogger


bagi yg Islam jawab dulu salam tu . . da jawab? ok good :) Sebelum eda beletiaq banyak-2 eda nak seru, seru and seru hampa-2 semua join segmen ni ramai-2 yerk . . depa cakap depa nanti review 10 blog bertuah . harap-2 kita antara yg bertuah la nOo :)

Syarat-2 nak join macam segmen-2 laen. senang macam A,B,C tapi takdak D nah . Nak taw ? ushar SINI.Haa, nama segemen pun " mega blogwalking " kan , moh la kita kasik gegar segmen ni . . Buat yg tataw "mega " tu apa , pi tengok dictionary dulu nah, nah. hehe~ Peace !

Admin cakap kita kena cheghita pasai diri kita. Now, mai mai dengaq cheghita pasai eda. Mula-2 hampa tengok ENTRYni dulu , then masuk pulak PAGE ni . 

Camana , dah cukup info pasai eda ? Tak cukup lagi ? Haaa, add eda punya FACEBOOK pulak ok . . nanty dalam tu hampa boley la kenai-2 sapa cek :)
Okebai !
Selamat berkenalan semua and selamat berblogging . ngee :p  * Kau kesah , kesah eda , ada eda kesah ?

THANKS FOR READING !

11 comments:

  1. thankz join segmen akak..slalu jenguk entry untuk update bloglist..done follow sini^__^

    btw button follow eda xfunction sbb xmskkn blog id..try cek oke..bkk coding untuk button and mskkn blog id..:)

    ReplyDelete
  2. lorh, yekew? patot la ada yg cakap xley follow. ngtkan sb widget kew. . thnz akak :)

    ReplyDelete
  3. hye , visit me k , saia dtg dari segmen yg same

    done follow sini

    http://neynaproperty.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Terjah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen same ;-)

    ReplyDelete
  6. tenQ myu :) rajin sungguh godek sini . wee~

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari