♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

December !

Assalamualaikum

Morning December! Please be nice to me. Hohoho... Macam cepat jaa masa berlalu, duk tak duduk dah pun hujung tahun. Rasa macam baru semalam jaa buat itu buat ini. Phewww, time past too fast. Eh, betul kaa ayat aku ni? ahaha, bantai p laa aih janji paham :D Tahun depan aku tua lagi setahun. Ulooorrh --"

Okay back to december, untuk bulan ni tak banyak sangat komitmen. Just prepare untuk temuduga SPA rabu ni. Ekceli aku mula tu macam malas jaa nak attend sebab aku tak yakin boleh dapat. Gilaa kau penguatkuasa imigresen kut, mesti lah nak yang sado sado. Aku ni haa apa jaa boleh, perut sado, hati sado tapi kalau jalan bersepah... ahahaha...

But I need to the best demi mak ayah. Huiyooo 'demi' tu, ayat bajet anak mithali giteww. ehehe... Seyes bapak aku beriya suruh aku attend interview ni. Well, mind orang melayu memang nak sangat anak-anak kerja gomen. kan? Sokey, kalau ada rezeki aku ada lah, kalau tadak takpa kita cuba lain kali. Yang penting cuba dulu. Ye dak? 



Pray for me yaaa! Btw, pray for today also. Hopefully everything gonna be okay. Amiinn amiiin yaa robb -,-!


THANKS FOR READING !

3 comments:

  1. as salam. semoga dpt kerja yg diidamkan tu,... abe kie follows your blog. no 442..

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari