♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Moments : Throwback

Assalamualaikum

Hye peeps! 



Dah lama rasanya tak update weekend story. kan? Banyak gambar yang diperam sampai nak basi. Hoho.. So kali ni biar aku throwback moment lepas yang sempat dirakam. Eceh! Entah kenapa, life aku sekarang  bosan ya amat. Everyday repeat the same things again and again. Tak banyak yang berubah, weekend pun dah jarang keluar.

Ekceli taktau nak pi mana and sometimes ajak 'orang tu' dia busy (buat apa tah). katanya lahh... Plus dia bukan kaki berjalan, sayang sangat nak tinggal Batu Maung dia tu. Eh, bukan rumah aku kat situ gak? Heee... Semua ikut aku jaa. Penat jugak nak fikir nak pi mana, nak buat apa. Hurm... Layaannn...

Trip to Perlis

Hari raya ke berapa tah 'orang tu' ke Perlis dengan Encik Nabil. Katanya beraya rumah Chik ngan Labu kat sana sambil jejalan. Untunglaaa.. Makanya erkk satu, dua, tiga hari, eh dua hari setengah aku kena tinggal kat Penang. Hua T_T Ekceli banyak jugak pic depa yang kononnya smart (Haha!) :X Tapi aku letak tiga je, jealous tak dapat ikut. Mengada >,<! 
Benda first aku perasan selipar jamban tu haa..
Selipar sapa tah dia rembat. Hahaha...
Orang belakang malu-malu kucing. Ngeee, malu kena kat dia. 
Aben, Labu, Arel and Chik

Date Awal Bulan 

Ekceli dah lama postpone nak keluar so kali ni nak ke tak 'orang tu' kena tunaikan jugak. Hohoho, entah sejak ni rajin pulak dia layan kerenah aku. Tu pun jenuh buat drama sedih baru lah dia nak. eheheh, yeah! Makan kepci *Biar Kfc bukan Mcd* je, then lepak kat JKPP sat terus hantar aku balik. 'Orang tu' beriya sangat siap berkasut tutup bagai. Aku pulak yang selekeh just pakai sandal, tu pun koyak. Pfft! 

  



Esoknya keluar again, konon nak beli sabun mandi. Sampai ke Mydin baq hang semata mata nak beli sabun. Motif! Haha.. Dan nak jadi kes kami masam muka petang tu sebab kan kasut. Aku pakai wedges, dia pulak bantai selipar je. Kan dah bengang bila aku balik tukar pakai selipar jugak. Baru lah sedondon, ye dak? mihmihmih (: Last dapat jugak tengok movie 'Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa' . Yeay!

Muka baru lepas ozom. Sapa kalah kena beli popcorn. Last last langsung tak beli. Bhahaha :D
Riadah w/f Him

Just jogging depan NI (National Instrument). Bajet nak lari 10 round tapi sampai round ke-8 dah lembik. ahaha... 'Orang tu' dressup kemain lagi padahal just jadi 'coach' tak bertauliah kat tepi. Huh! Paksa aku lari sampai habis --" Pape pun credit buat dia sebab sanggup teman aku even tak tidur semalaman. Terharu :')



  


 

P/s : Sweater tu aku yang belikan. Smart ke idook? Hohoho. 
Lepas joging melantak roti canai telur. APTB! 

Riadah w/f Them

Tetiba last weekend makcik makcik ni ajak lepak bawah JKPP. Laju je aku setuju kes bosan duduk rumah. Katanya sambil amek angin sambil selfie. Hahax. Selfie sangat sampai meleleh leleh ayaq mata aku dengar lagu sedih. Feeling kut tunggu 'orang tu' tak bangun bangun. See, betapa lembutnya hati aku. Bhahaha *tangan ke dada*


 

Sekali lagi fon buat hal, satu pic ni ja yang boleh view. Benci!  Pic ABC ni pun Cik Tyqah yang send. Hurm..

------------------------------------------------------------

Sebagai penutup aku sedekah pic Paksu dan anak menakan kesayangan, Aryan Danish . Geram dengar suara budak kecik ni dalam fon. Pernah jumpa sekali je, tah apa dia cakap masa tu pun aku tak faham. Hahaha.. Konon nya Paksu dia je yang faham. Eleh... :p

 

 

Okay sekian...



Aku yang bosan, 
 

THANKS FOR READING !

2 comments:

  1. huaaaaa dating ngn fakweee . jom dating dua nak nak ? haha

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari