♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Boling Sihat Sekeluarga

Assalamualaikum

Rasa macam dah lama tak ber'entry'. Banyak auto entry maybe. mihmihmih kantoi ^ ^ Seyes aku dah tak fokus macam dulu. Makin lama makin lalai, leka dengan benda yang... Entah, aku sendiri taktau macam mana nak describe. Ala ala fantasi gituu, bajet alice in the wonderland. Boley teraa tu? Hahax -,-"



Dan nak pendekkan entry *sebelum mood kelaut* , tetiba dapat invitation (lah sangat!) sebagai wakil bowling competition. Untuk penuhkan weekend aku yang agak bosan so beta pun setuju. Eceh! Haha...


Kelam kabut ajak Cik Sheera join sama-sama dan sumpah minah tu proo gila. Malu den dibueknyo *tutup muka* . Kalau nak banding dengan skor aku banyak nya ke longkang. Tangan bengkok maybe. Heee *senyum nampak gigi*  :D

Cara berdiri pun dah nampak dia miaa skill. kan? 
Size 4 ! Stocking lupa bawak, bau kaki ya amat -,-"
That's all my weekend story. Pendek kan? Kbye!

 
THANKS FOR READING !

4 comments:

  1. Best nya...ada juga pengisian hujung minggu...
    Dah lama tak g bowling ne...wuuu rinduuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pun kes bidan terjun je cik. haha

      Delete
  2. baru lepas main boleh semalam sementara nak tunggu Xman start haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi tgok xman. hehe lama tak tgok wyg..

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari