♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

' Still 2 '

Assalamualaikum

Dah macam tadak benda aku nak story sejak menjak ni. Entah, rasa life semakin bosan. Dan nak dijadikan entry, nowadays makin kerap aku ponteng kerja. Hewhew, senang sangat aku dapat cuti. Hopefully tak senang kena benti suda. bhahaha.. 

Ceqhitanya, khamis lepas aku EL dengan alasan sakit kepala (lah sangat) kekdahnya. Alhamdulillah tetiba je petang dah elok sebab nak tengok movie. Hahaha, emang dasar emang dasar... tett ^.^



Taknak panjang cerita, movie nie tak seram mana dan agak bosan (trailer macam best).  Aku bagi 2 suku bintang jee. Haha, kedek gilaa. Entah, aku suggest korang takyah tengok lah. Rugi jee.. Tunggu je keluar kat tb nanti. Huhu.. 

Btw, aku geram dengan 'orang tu' sebab last minute nak ikut. Aku tanya awal awal kononnya taknak ikut, malas. Tetiba aku dah nak gerak mula lah buat sedih. Olololooo, rasa macam nak sekeh jee kepala awak sayang's . Haish, lewat 15 minit masuk wayang. Brr! 

Ok done satu entry. Adios ~ 

 
THANKS FOR READING !

4 comments:

  1. gmbar macam seram je. lama dah tak tengok wayang. heee >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? tapi gambar jee dik.. psiko jee tu. huhu

      Delete
  2. ekellehhhh....kalau cenggini,baik tunggu keluar kat tb je...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA, betul cik.. Nyesal tengok cita tu.

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari