♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Bukan sekadar ' Kotak '

Assalamualaikum


Tengah cari-cari kasut dalam rak. Nampak satu kotak terbuka. Tengok isi dalam, eh dah kosong. 
Dalam hati, yeah she's wearing it! So, dah boley pergi kerja dengan tenang. Pheww ^ ^ 


Mak cakap 'Oh, ni hadiah hari ibu'. Just senyum and keluar rumah laju-laju. Malu -__-" Hee.. 

Selamat hari ibu Mak ! 
Kelu lagi lidah tahun ni, still tak terucap. Ego ya amat. Ngee.. Next year maybe, InsyaAllah! Rasanya cukup sepasang kasut sebagai hint apa yang tersirat.
Yes, she's my mom and ofkos akan selalu faham isi hati aku. kan? 

Cc : Budak keding's. Thanks teman orang beli hadiah :D
 
THANKS FOR READING !

6 comments:

  1. alolololooooo.....nak kasi supriese ye..

    ReplyDelete
  2. Hehe, tak jugak.. just cara nak wish happy mothers day.

    ReplyDelete
  3. ego kite pun masih tinggi -.- masih kelu lidah nak ucap selamat hari ibu. erhhh

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari