♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Celebs Who Look Amazing Without Makeup


Assalamualaikum


Ingat lagi tak entry hari tu yang aku cakap perempuan nampak cantik bila bangun dari tidur. Tak tahu? Tengok sini sat nah lepas tu kita sambung menjemah balik. Hoho...

Ekceli last friday before balik saja godek new feed kat Yahoo Entertainment tentang "Celebs Who Look Amazing Without Makeup" . Dan rasa macam kena je dengan entry den tu sebab aku ada sebut pasal natural beauty. kan? See, otak aku up-to-date (lah sangat!) dengan isu semasa. Ngee...

Bawah ni certain celeb yang aku rasa cun without make-up. Aku main pilih ikut mata aku je. Lain orang lain taste nya. kan? So, yang lain-lain korang judge sendiri nah ^^ Click je link yang aku bagi tu.

Jessica Alba
Hillary Duff
Angelina Jolie
AnnaSophia Robb
Beyonce
Jennifer Lawrence
Miley Cyrus
Snooki

xoxo Autopublish xoxo

On journey to Ipoh, 

   

THANKS FOR READING !

8 comments:

  1. snooki tu cantik bila tak b'make up. tapi kadang2 kalau tengok show dia mmng annoying gila -.- LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke dik? haha akak tak pernah tau pun snooki tu spe. ngee

      Delete
  2. artis memang cantik...
    ape2 pon kurniaan Allah..kite terima seada nya kan eda kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu cik..
      semua ciptaan ALLAH tu cantik :)

      Delete
    2. termasuk lah kite berdua..mihmihmih

      Delete
    3. kan? yeah kita memang cantik. hahaha

      Delete
  3. kulit dorang cerah.. make up atau tak mmg npk cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde laa akak.. gelap itu seksi kut.. hehe

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari