♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

SEGMEN&GIVEAWAY BY IKHWAN YUSUFF

Assalamualaikum ♥ 

Wahh, dah berbulan rasanya tak join segmen ke, giveaway ke dan seangkatan dengannya. Entah, malas nak ikut syarat-syarat. Haha, dasar jenis suka langgar rules memang cenggini. Ngeee...

http://duniakita94.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

Kali ni disebabkan owner segmen yang invite so harus lah join. Ekceli bukan nak menang sangat tapi kalau menang pun okeh jugak. Hehe, kidding! Just nak tambahkan kenalan alam maya macam owner cakap tu.

Quotes yang eda pilih .... 


Betul kan? Kalau kita terus fikir kan perkara yang lepas sampai bila pun kita takkan dapat move on. So, just forget the past and make it as an experience. Ok done! Moh laa ramai-ramai join giveaway ni ye... adios!

 
THANKS FOR READING !

13 comments:

  1. wah2xxx...terima kasih bebanyak ya...:DDD nice quote.,..jgn sampai benda yg lepas tu over shadow masa dpn kita..:D

    list peserta...inshaaAllah bakal diupdate..:D
    http://duniakita94.blogspot.com/2014/02/senarai-peserta-segmen-by-ikhwan-yusuff.html

    ReplyDelete
  2. singgah dri segmen sama...dah lama follow...nice quote..:D

    http://iekysmart94.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

    ReplyDelete
  3. done follow,dr segmen yg same,gudluck! =)
    jemput singgah http://ayielifememory.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum :)
    Saye dari segmen yang sama. Semoga berjaya :D
    http://ratupimples.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

    ReplyDelete
  5. hi awak good luck, jemput ke blog kita dari segmen yang sama http://macikzkonah.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

    ReplyDelete
  6. SALAM BLOGGER. BW DR http://jmbelog.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. Abak datang dari segmen yg sama.. follow sni kalau blum follow...harap dapat follow abak jugak,kalau dah follow xpela..hihi

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

    ReplyDelete
  8. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari