♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Moments : Si kecik engineer to-be

Assalamualaikum

Sejak bermenjak si budak kecik mulut bising ni semangat duk melukis. Maksu bagi tau everyday lukis train. Katanya dia syok sebab last month punya report card semua dapat A. Hahaha, tahniah sayang.... Geraam! 



Punya semangat melukis sampai comot habis tangan. Tudiaa! Minat sangat dengan jenis-jenis vehicle. Sometimes aku sendiri pun taktau. Dia cakap "tu laa lain kali tengok lah youtube" . Haha malu den O_o'


Bila dah letih melukis ni lah kerja dia. Main-main bantal 'wangi' dia tu. Dah macam octopus aku nengok. Haha, kalau hilang bantal tu mau tak tidur malam dibueknyo...



Katanya besar nanti nak jadi engineer train. Insyaallah amin ya robb! kakak eda doa kat adik... Sebab adik tak boleh jadi doktor gigi, gigi adik rompong. Hiks! *confirm bebai kalau cakap depan-depan :D*


Autopublish!

 
THANKS FOR READING !

8 comments:

  1. Replies
    1. Haha, comel lah sgt fae. asalnya petak last2 jadi cmtu.

      Delete
  2. wowwwww....kecik2 dah pandai melukis..semoga tercapai impain yang di idamkan...
    alahaiii....anak bujang ade bantal busyukkk ek..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin3... biasa laa cik anak mak mang cenggitu. haha

      Delete
  3. Heheh..budak skrg...semua youtube . Anak saya pun sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan akak? budak ni 24jam nak layan utube je. adeh...

      Delete
  4. boleh jadi pereka cipta ni. lukis banyak2 :D

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari