♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

[K] [E] [M] [B] [A] [R]

Assalamualaikum

Saja buat entry pasal kembar. Entah, dari dulu teringin nak ada kembar. Kalau jumpa budak kembar mesti feel dalam hati 'kalaulah aku ada kembar' . Waaa... Semua benda sama, apa kau ada dia pun ada. kan best?

Tapi dalam semua jenis twins aku suka kembar seiras. Bagi aku kembar seiras tu memang ohsem. Kenapa ohsem? Sebab kalau nak jumpa someone buat kali pertama boleh tukar tempat dengan kembar. Bijak kan idea orang pemalu (lah sangat!)  macam aku ni? Hohoho...



Sumpah teringin seyh tapi dah tua-tua ni mana nak dapatnya kembar. Takkan nak clone pulak. Ye idook? But sokey sekarang doa dalam hati hope dapat anak kembar. Ekceli that is once of my dream. Wooi wooi tolong amin kan banyak-banyak *paksaan ni* . Haha!






Hopefully dapat lah sebab emak dulu ada kembar jugak. Cuma twins dia meninggal masa kecik. Orang cakap maybe darah kembar tu akan turun kat aku. Sebab adik beradik aku takda yang kembar lagi. Insyaallah! 

Unik kan ciptaan ALLAH? Fizikal yang sama tapi karakter berbeza. 


 
THANKS FOR READING !

10 comments:

  1. best je kan bila tengok pasangan twins ne..tapi nak menjaga nya bukan senang..tapi bila bab2 membeli mesti nak samakan kaler,samakan fesyn...cik pon teringin nak anak kembar...tapi rezeki tu sume dri ALlah kan eda..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah tau takpe tp rezeki kita taktau. Insyaallah! Just tunggu...

      Delete
  2. kalau ada keturunan kembar, in syaa Allah ada.. rezeki Allah kan.. Fiza pun teringin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa kan, insyaallah.. amin byk2.. hehe

      Delete
  3. kalau keturunan ada yang kembar memang ikut aliran . maksudnya akan turun. mungkin awak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah! insyaallah.. hope cmtu laa syuk. hehe

      Delete
  4. comelnya..lagi2 yg kembar 3 tu.. best kan kalo dpt anak kembar...

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari