♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Entry half day

Assalamualaikum

 Hujung tahun ni for sure semua pakat clear cuti. kan? Makanya aku amek half day harini untuk clear kan cuti yang tinggal 1.5 hari je. Mesti lah habiskan jugak sebab dah tak boleh carry forward sampai next year. benefit tu ooi! Tudiaa, gilaa berkira... Hahaha...

Ekceli takda benda nak update, sekadar taknak biar belog kering kontang. Just nak inform belog ditutup setengah hari. Esok kembali lagi. Bhahaha, bajet ada je yang nak tau. Jue, jue... "Nak kata bengap tak boleh sebab kau pandai" (ayat KN) . agagaga, thanks KN! Rindu kau lah pulak... eh, rindu tenok kau. lalalala...

Saja nak tayang calendar yang aku dapat. hohoho...

Btw kat opis aku nowadays busy duk kumpul calendar. Aduhai... dah ada tiga dalam genggaman beta. kekeke.. Tapi apa ada hal, bagi aku satu pun dah cukup. Tu pun tak larat nak tengok. Huhuhu...

Boss aku konon nak pinjam nak salin quotes, nampak gaya macam jadi hak milik kekal je. Cantik je setup depan meja tu haa... amboi, amboi, amboi... (jahat gilaa duk mengutuk, patut lah sakit gigi) Hiks!


Okay aku balik dulu! Jumpa esok...
P/s : Senang senang je MFA suruh cabut gigi tu. Saket lah ooi!


THANKS FOR READING !

8 comments:

  1. selamat bercuti eda...hihihi
    satu klander dah cukup dah..nanti last2 tengok klander kat hp jugak...hahhahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. hehe. eda balik dulu, bye cik :)

      Delete
  2. seronokk nye diee.. bella da abis cuti.
    bg bella aje la. hehe =) have a good day

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, tinggal sehari je lagi.
      takpe tahun depan kan dpt lagi..
      sabor jelah.. hehe

      Delete
  3. dh dpt 3 dh kalendar baru.
    shark satu pn blum dpt lagi
    bleh ler kasi shark satu kalu bnyak tu.

    ReplyDelete
  4. Amboi bkn main seronok dia half day... Muz cuti full day terus.. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. untunglaa full day.. dengki nih.. hehe

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari