♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

#PISA makin best!

Assalamualaikum ♥

in every episode I always wanted to slap your face and stab you but in the other hand I love you playboy! " - Retweet

Makin hari #PISA makin best even certain part nampak kaku je lakonan. Tapi siapa yang follow cerita ni sure lama-lama akan fall in love gituu...


Episod semalam boleh pulak aku sebak part fina mintak cerai tu. Haiyoo... Terasa macam aku yang tengah menulis surat pastu letak dalam botol tu. Gilaa menjiwai watak. Hahaha...



Aku dah nak syok part King merayu kat Fina tu tetiba boleh pulak spoil. "Lepas dapat jawatan CEO tu kita buat hal masing-masing" . Errk, apakah? kalau aku pun sentap even si King tu tak maksud nak tinggal fina pun. Just dia tak faham fina pun ekceli taknak clash. Eceh!


Tak sabar nak tunggu episod malam ni. Apa jadi lepas fina eksiden? Sama-sama tunggu depan tb hari ni eh tapi maghrib jangan tinggal. weee~ Adios amigos!

 
THANKS FOR READING !

6 comments:

  1. PISA??cik tak tonton..hahahaa...Tajuk je pon cik tak tahu..ketinggalan pulak cik ne kan..huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. PISA means Playboy itu Suami Aku lah cik. Hehe..

      Delete
  2. Muz xlayan, wlpun slalu updates blog fasal hiburan..Hehe

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari