♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Aku punya 'teman sepermainan"

Assalamualaikum

Rama-rama cantik
Ikan keli panjang
---------------- cantik
---------------- sayang
P/s : ---- (nama someone)

Teringat waktu kecik dulu ada nyanyi camni bila nak kenenkan orang. Sapa pernah buat? Hehehe... Sedap je kenenkan orang tapi bila kena batang hidung sendiri tau pun marah. Orang cakap "kalau marah tu maknanya betul" . Pandai je nak kenakan orang kan, haha...


Pernah orang tua-tua cakap "kecik-kecik kawan, besar-besar kawenn" . Entah, aku pun taktau kesahihan statement ni. Wujud ke cinta zaman kanak-kanak? Yang pastinya aku ada bukti yang tak berapa kukuh, tapi cukup rasanya nak kuatkan lagi statement tu. Ngee...

Aku ada  'teman sepermainan' . Hari-hari main sama-sama, pendek kata dia ada aku, aku ada dia. Eceh! Percaya atau tak dah dua kali kitorang pernah couple walaupun lepas bertahun tak jumpa. Dan kalau nak tau dia lah budak yang selalu dikenenkan dengan aku. Dulu dia sangat comel, tak macam sekarang dia makin smart. Weeehuuu... malu  aku =,='.

Adios amigos~ Xoxo Publish!

Psst, psst dia lah jugak ex yang aku tolong buatkan resume tu. 

 
THANKS FOR READING !

4 comments:

  1. Cinta zaman kanak2? Hikhik. Mcm xwujud jea ngn nina

    ReplyDelete
  2. amboiiiii...ape lgi cepat lah sok masok minang...hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, takpa laa biar jd kwn sampai bila2..

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari