♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Tomonong yo...

Assalamualaikum ♥ 


Apo kono eh jang kau monong ajo
Orang ke bulan ekau di mano


Sambil-sambil layan lagu "apo kono eh jang" versi original ni teqhaso pulak den macam dieperli-perli si omak. Memang den tengah tomonong yo ni dalam bilik sesorang...


Tomonong pikir nak update kebenda hari ni. Nampak macam takdo bondonyo nak den ceqhita. 
Queen dan scandalnya si tettt dah keluar jumpa customer sambil diiringi driver paling setia, Ms tan... 
kesian bos den, nasib dio lah sobab takdo dah yang sudi jadi pok sanggup. sobar yo lah...

eh, sat sat tukaq bahasa balik. macam makin susah ja nak cakap bahasa nogori.. 
tergeliat lidah ceq. hahaha.... okay sambung balik ceqhita. 

kerja semua dah settle, meja dah kosong. atotoi... terasa lambat pulak jam ni berjalan.
mujur lah esok den half day. takdo nyo lah nak berlakon banyak kerja sangat. hehe... 

Okebai, till then! tengok lah kalau lepas ada idea tetiba nak muntah. adios amigos! 

 
THANKS FOR READING !

6 comments:

  1. haha.. mmg kalo nk update entri akan tomonong dulu pikir entri apa nak taip... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. tu lah tp satu pun tak masuk.

      Delete
  2. heee.. teman pernah gak berlakon macambanyak koje sangat.. sebab? sebab dh x lalu buat koje banyak2 sekali nak jugak relax kan.. klu x berlakon camtu nanti abes jea koje, laju jea chif clerk bagi koje lain, abes je koje laju bagi koje lain, dan lagi dan lagi.. x bole tengok org senang.. hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, tau takpe.. tp bos ceq ok sikit. ni berlakon pun sebab queen dari hq datang. tu psl kena acting sikit. heee

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari