♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

"Simple GiveAway Bintang Mencari Cinta By Cik Akak"

 
http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html
Sempena Hari Guru dan pagi yang tak berapa nak ceria ni Eda nak mengjoinkan diri dalam segmen by Cik Akak. 
*Ada kena mengena ke? Entah .
Urm, taknak laa bebanyak sangat celoteh. Ok, manusia bertuah yang eda nak pilih 
:: Mrs Erry :: :: Dyanzakhi ::
Ayat cinta :

" Kalau hati dah suka, taik gigi rasa coklat, kentut pun ibarat perfume . Under pokok kelapa i will wait for you, oh darling hear me lah don't tutup pintu even badan hang macam penyapu ."
 
" Walau kau ibarat 1, aku ibarat 0 , tapi kita tetap bersatu . Kita 10 !! "

" Cinta tu macam makan sambal belacan, walau pedas sampai keluar air mata still nak makan jugak . Cinta jangan buat macam goreng pisang, sedap makan time panas-panas, bila dah sejuk jadi kurang enak . "


THANKS FOR READING !

8 comments:

  1. makseh join Ga cinta cik akak :)...
    semak link dear :)

    ReplyDelete
  2. Saya join jugak segmen ni. Selamat berjaya...:)

    Saya singgah & follow disini :)
    Jika free boleh singgah kembali
    http://fizasaiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Cik akak cinta datang menghantar link peserta GA cinta.....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-simple-giveaway-bintang.html


    Semak link...jangan lupa BW rakan2 yang lain...semoga berjaya memikat hati cik akak dengan ayat-ayat cinta tu...hihi

    ReplyDelete
  4. berkunjung dari segmen yg sama..gud luck!
    http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

    ReplyDelete
  5. thanks semua :))
    Cik Akak : Ok, will hit them back !

    ReplyDelete
  6. dtg dr segmen sama..gud luck!

    http://wan-sarah.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

    ReplyDelete
  7. thanks peeps sudi singgah sini. willl jit u back :)

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari