♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

" Segmen Blogwalking Rilex Cool"

 
Segmen lagi, segmen lagi ! Eh, eh relax , cool ! Nampak banner atas tu?
Blogwalking Rilex Cool, so cool down bro .huhu..

Syarat segmen ni senang je, more info Tekan Sini .

Blogwalking , apa kelebihan blogwalking ?
1. Bila kita jalan-jalan dalam dunia blog ni, kita dapat tengok macam mana blogger-blogger hebat tulis entry.
2. Ofkos la dapat tingkatkan lagi follower blog, singgah menyinggah sana dan sini.
3. Dapat la menyalin tampal info-info and gadget-gadget yang bekenan di hati.haha.. jahat kan !
4. Boleh jamu mata yang asyik tengok benda yang sama je.
5. Boleh  bekenalan dengan macam-macam peringkat umur blogger, tak kira la kakak, abang atau adik-adik.
6. lain-lain lagi , etc, bla, bla, bla..
Cukulah kot jawapan nah ? 
Tak tersenarai dalam 5 blog terbaik pun takpe lah, asalkan follower up, up and up. 
Yeeeba, yeeba ! Eda pergi dulu.. :D

THANKS FOR READING !

11 comments:

  1. hai awak, happy blogging..
    selamat berblog-walking.. =)

    ReplyDelete
  2. Salam dari segmen yang sama ..
    Servis laptop disini :)
    http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/anan-computer-enterprise.html

    -->http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  3. dtg follow sini...dr segmen sma...
    http://pesanancinta.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang same dah follow
    jangan lupa follow balik ^ ^

    http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih semua . akan difollow balek !

    ReplyDelete
  6. Follower ke 202. Mind follow me back?
    Btw happy blogging! :)

    http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  7. BW dari segmen sama ^^

    http://www.nazlyizan.my/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  8. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal!!
    singgah dari segmen yg sama..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama :) jemput singgah ke blog saya pula .

    http://missikushi.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari