♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

"Segmen : Aku dan Blog"

http://www.paly.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html
 
22/12/2012 , 10:34 pm sekali lagi Eda nak join segmen. 
Actually owner segmen ni yang invite Eda join. I'm glad :)) 
Thanks Mr. Paly.hehe.. Ok, tak nak cakap banyak-banyak sebab dah tak sabar nak join.
 
Syarat-syarat nya : 
   1. Buat satu entri bertajuk "Segmen : Aku dan Blog"
   2. Letak header blog aku tu kat entri korang dan backlink ke sini.
   3. Tulis tentang korang, panjang pendek up to korang lah dalam entri.
   4. Tulis jugak kenape korang buat blog.
   5. Letak 5 blog yang terbaru korang follow atau mane2 blog korang suke. Tak nak letak pun takpe.
   6. Copy link entri korang dan komen kat bawah entri aku ni. Settle.
Urm, tentang saya ? Nak taw kew ? Ok, kejap !
Full name : SITI JUNAIDA BINTI JOHARI 
  -EDA, JUN ,JUE- 
Hometown : Penang, Malaysia.
D.O.B : 30 April 1991

Studied at POLITEKNIK SEBERANG PERAI.
DIPLOMA IN BUSINESS STUDIED (MANAGEMENT)

tak COMEY , tak CANTEK , tak LAWA ,  
tak TINGGI , tak PERFECT .

Just like others .tak pandai nak mengarang , tak pandai berkata-kata , just buat apa yang termampu .. Suka mencuba dan cemburu dengan orang-2 yang berjaya. .


Suka kan benda yg COLOURFUL but SIMPLE
Sangat suka fikir kan problem . Takkan diam selagi tak settle .
Maybe buat nonsense things kalau da tension .


Agak sencitif , tapi takkan cari pasal kalau takde yang mula kan. 
Suka memendam perasaan , agak hipokrit dengan diri sendiri , 
tak suka tunjukkan kesedihan pada orang lain.


Mood : Always Change . .
Hobi : Touching-2 , bebai-2 , suka-2 , disturb-2 . .

Taken By :  MUHAMMAD NUR AZRI ZAHARI   

Bersama sejak : 24 April 2009

Daisypath Anniversary tickers
Nak kenal? Tekan button ADD FRIEND at FACEBOOK or jadi FOLLOWER.

Kenapa buat blog ?  
Erm, mulanya just suka-suka untuk hilangkan bosan tapi dah lama-lama semakin aktif. InsyaALLAH wanna be a famous blogger one day . Amin :)

5 blog yang saya suka ? 
1.Lyssa Faizzureen 
2. Liya Aliya 
3. Marya Hanna 
4.  Sandra 
5. Nabila Medan 

THANKS FOR READING !

11 comments:

  1. umur same :)
    tengs sbb sudi join segmen simple ni :)

    ReplyDelete
  2. Salam :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  3. Salam :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  4. follow u here :) dri segmen yg sama ^^,

    http://amorevolta.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  5. follow u here from the same segmen :)

    http://musesprodigy.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  6. hye...
    dtg dr segmen yg same
    meh singgah sini -> http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan :)
    Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://myuangle.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  8. dtg follow sini akak...dtg blog kite ye...

    http://pesanancinta.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  9. Salam kenal tuan blog :) Dari segmen yang sama

    http://www.aisyazulkefle.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    dan follow ! :D

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari