♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Kerja, oh kerja !

Assalamualaikum
 
Dup, dap, dup, dap hati ni tak sabar-2 nak lepas final. Masalahnya satu paper pon tak lepas lagi. hadoi ! Oh, shit ! Rasa takut dah full satu RAM ni . Tapi tengok buku nak muntah jew rasa . Dah dua hari buku letak tepi . Public Holiday !
 
Eda, Eda, Eda ! Bangun la weyh , jangan malas-2. Jangan asyik hadap lappy ni jew, note berlambak lagi tak di buat. Kau tue dah la lembab, nak study maw kena buat note bagai. Mengada-ngada !
 
Only 4 Chapter yang dah siap . Lembab !

3 paper dah macam banyak pulak rasa . Last sem ni takut jugak tiba-2 buat hal kan, jangan kantoi suda ! Dengar cita sedih kawan terbaek aku zaman sekolah dulu, naek mencacak pulak bulu lengan. Seeereeem ! Budak U pon kena repeat, ni kan pulak aku yang setakat Poli jew. nenoneno ! Simpang la malaikat 4, 50 pun aku rela . Tak sanggup !
 
Sumber 1 : Job Street Malaysia
Sumber 2 : Mudah.my
Sumber 3 : Jobs Malaysia
 

Otak ni fikir nak kerja jew, nak cari pengalaman pulak . Kesian otak ni dah 3 tahun dengan buku-2. Kalau nak sambung pun, buat PJJ dah la . Tue jew agaknya yang mampu, + mak ayah pun dah berharap aku bantu diorang. Ok, faham ! Time to pay you back !


THANKS FOR READING !

2 comments:

  1. wahh rajinnya buat nota.. =) student yg berjaya ni.. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. amin3 ! amin banyak-2 taw. hehe :)

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari