♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

"Segmen : Blogger Inspirasi/Idola Saya"

Click , Click kalau nak join !
  
Assalamulaikum  
Selamat pagi dunia ! Pagi kew ? tett ! hewhew~ Nak bagi taw korang ni Eda nak join segmen lagik ! Kali ni segmen dari adik KIHAH kecik molek ni . Credit buat dye sebab kecik-2 lagik da pandai da berblogging , serious Eda yang tuo ni pon tak pandai seyh . . lalala~

Ok , ikut syarat-2 segmen ni  adik Kihah mintak joiner " nyatakan seorang atau lebih mengenai blogger yang korang suka. Jangan lupa nyatakan Sebab apa korang minat sangat kat dia dan Letak sekali URL/LINK blog dia. "

Urm , sapew yerk blogger yang eda suke ?? jap-2 nak view jap . 

Haaa , jumpe dah . . . Actt Eda minat 2 blogger ni . Cek sukaaa sangat baca entry depa , menarik ! Nak taw sapa dya ?? Meh nak bagitaw nah . .

1. Lyssa Faizzureen 
    Hampa mesty kenai kan blogger kecik molek ni ?? Eda selalu jugak godek-2 
    blog Lyssa sebab banyak tuto yg dya buat . Blog pon cantek sokmo !
    Jealous u ! hewhew~
Url : http://www.lyssasecret.com

2. Marya Hanna
    Blog " Harapan Marya Hanya Impian" ni memang Eda selalu godek . Paling Eda suka Kak Marya ni selalu tukaq-2 dya munya header, cantek-2 pulak tue. Entry dalam blog dya pon menarik sebab Kak Marya suka selitkan photo dalam entry and tak bosan pon baca entry dya even panjang meleboor .. sempoi jerk !
Url : http://yayahana.blogspot.com
Urm , Eda teringin nak buat entry macam depa tapi nak wat cena Eda ni tak cukop ilmu lagik . Hopefully one day dapat jadik cam depa jugak . amin ! Okebai :)

Tarikh Tutup : 14.07.2012 , 4pm
*KATEGORI C : Berumur 20 tahun dan keatas



THANKS FOR READING !

10 comments:

  1. singgah dr segmen sama :)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/07/segmen-blogger-inspirasiidola-saya.html

    ReplyDelete
  2. Datang dari segmen yang sama :)

    http://lovealyamaisarah.blogspot.com/2012/07/segmen-blogger-inspirasiidola-saya.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.
    Kunjungan dari segmen yang sama..

    http://yuyuatiqa.blogspot.com/2012/07/segmen-blogger-inspirasiidola-saya.html

    Wassalam.

    ReplyDelete
  4. singgah , follow dan melawat blogger inspirasi awak

    http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/07/segmen-blogger-inspirasiidola-saya.html

    ReplyDelete
  5. Hehehe. Mekasih join! :) Jom terjah entry blog peserta lain Pulak ye :D

    http://www.faqihahhusni.com/2012/07/1st-segmen-by-faqihahhusni-blogger.html

    P/s : cantik blog awak ^^

    ReplyDelete
  6. Singgah sini..
    jemput ke blog http://misszberceloteh.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama

    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/07/segmen-blogger-inspirasiidola-saya.html

    ReplyDelete
  8. wah ! ramainya singgah :D
    tenkiu meyh .. t eda godek alek ok ! yeah !

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari