♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

" Segmen : Jiwa Kacau "


Wah . eda join segmen lagik ! Nak taw kenapa? Tajuk segmen ni macam kena jew dengan jiwa eda. memang selalu kacau ! kejap ke kanan , ke kiri , ke depan , ke belakang . . going round ,round and round .lalala ~
Nak join tekan SINI

Ok, cakap bab JIWA KACAU memang hari-2 jiwa cek ni kena kacau .ampa-2 pon mesty camtu jugak kan? tapi tataw la kalau ada jiwa yg tak penah di kacau. maybe korang tadew jiwa la kot, better g check doktor cepat .Haha~ guraw jew . .Peace !

Korang kalau baca entry or status FB eda pon mesty da taw yg eda ni exactly seorang yg jiwa kacau. Kejap ok,kejap tak ok macam tagline iklan kat TB : 'mood berubah-ubah' . Opps ! 

Nak taw awat cek macam tue? bukan sebab cek gila nah , nah . . neno,neno ! sebab cek ni agak HIPOKRIT dengan diri sendiri and sememangnya suka pendam perasaan. Ampa-2 jangan jadi macam cek ok . .TINGTONG ! Hahaha~ 

Lagi? Erm , actually eda sangat suka fikir kan problem . Takkan diam selagi tak settle . Eda maybe buat nonsense things kalau da super tension and eda ni kuat sencitif. Bak kata kawan eda 


'ang ni kuat bebai and kuat tacing la'
ngee :p sabar jew la kau jadik kawan aku. Hahaha~

Tapi kan , kan , kan .. eda tak suka cari pasal dengan orang laen and eda tak suka tunjukkan kesedihan eda at orang laen. Secret taw , taw !baek kan eda kan?bwahaha~ untungla kau duduk dalam bakul , lepas tu kau angkat diri kau yg berat tu eda. Hehe~


Ah, suda-2 la eda nak STOP story da nie . . selagi tak stop, selagi tu la mulut ni nak bercerita, tangan ni nak menaip. Ololo, cian kan at diowg ada tuan cam eda. Haha~ Now, let's give them rest. Okebai !
" Saya memang JIWA KACAU ! Awak kesah? Kesah saya ? Ada saya kesah ? "
 P/S : Nak join CLICK , CLICK SINI . . 

Tarikh tutup : 15 Dis 2011 , 12.00 malam.

THANKS FOR READING !

4 comments:

  1. org yg ke2...waa panjang nye die nye citer...huhu...awesome!!...tq...

    ReplyDelete
  2. hehe , maafla ! eda memang suke becerita. haha.

    ReplyDelete
  3. haha baca pun dah jadi jiwa kacau :))

    ReplyDelete
  4. yekew sarah hanafiah? HAHA .
    soo, mmg sy jiwa kacau la kan?
    ngge :p

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari