♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Hidup Luar Biasa





Assalamualaikum ♥ 

Hidup kena ada give and take baru boleh berjaya. Everyone perlukan 3 jenis kebebasan, bebas masa, bebas wang dan bebas beribadat . Tak gituu DAO ? Eceh, mentang-mentang semalam attend Seminar Hidup Luar Biasa DAO (Dr.Azizan Osman) . Pfft! 

Ini bukan DAO. Hahaks!
W/f my cousin Mr Nass :D





P/s : Gambar takde kena mengena. Semalam punya ceqhita bawak bebudak U naik feri. Whooah!


Tapi... tapi bukan tu yang nak di bahan kan jadi entry. Ekceli maybe it's time to find new carrer. Waaah ^.^! *muka excited buat-2* . Entah aku tak setuju dengan new rules yang queen declare tu. Even aku once of the admin team, aku rasa tak adil sangat buat staff cenggitu. Eh bukan aku je, boleh katakan semua staff tak setuju. 

Bagi aku hidup ni kena colourful baru lah ada meaning. kan? Takkan lah duapulohpat jam nak hadap kerja. So sebagai manusia kita kena appreciate manusia lain. Ye dak? Ini tak, dia datang lewat kau marah tapi dia stay pernah tak kau puji? Brrr... @.@

But beta kurang bokonan jugak dengan sikap certain staff. Perlu ke menganjing staff lain sebabkan datang lewat 5, 10 minit jeeeerr... jerk! "Aku lebih sayang gaji aku, aku sanggup jaa terkejaq kejaq kut jalan ". Holoh holoh holoh ayat hang bodoh bajet ya amat -,-"

Aku yang tak cukup tidur, 
 
THANKS FOR READING !

2 comments:

  1. mai jdi tour guide bolat lak nk pi penang cecuti sem ni . haha

    ReplyDelete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari