♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Moments : Weekend story (Part 2)

Assalamualaikum

Kerja aku dua hari cuti ni berjalan sakan. Mak sampai bising asyik keluar je. Maaf mak, anak mak lepas geram lima hari asyik buat benda yang sama. Kerja, balik, makan, tidur. Bosan! Hehe..

Petang tu lepas zohor keluar tengok wayang. First tu nak tengok kat GSC QB tapi mak aii padat dengan manusia-manusia hot. So, kami tukar plan tengok kat BJ je. Tempat tu untuk bebudak baru nak up. Makanya tadak laa berpusu-pusu sangat orang. 

Abaikan beg aku yang belacan. Agagaga.. last cuci masa trip p keyel tu..

Sebelum tengok wayang sempat lagi orang tu suruh aku timbang berat. katanya mana lah tau dah tururn sebab aku joging pagi tadi. cait, perli terukk... Nak tau berapa? Omg Omg naik 3 kg. Orang tu gelak kan aku. Wajaaaq... Hahaha

I like army :)

Pilih cerita "Jangan Pandang Belakang Boleh" sebab ada orang tu takmau tengok Robocop. Huhu.. Tak rugi sangat laa sebab lawak kut. Terbahak-bahak aku even menyampah dengan bebudak belakang yang sangat over. Hingaq baq hang macam tengok kat rumah. Brrr! Jalan cerita tetap sama macam cerita dulu cumanya dikomedikan. Tu je.. Huhu.

Hakcipta terpelihara. Gigih aku snap sendiri merentasi batu batu kat situ. wakakaka..
Jambatan Pulau Pinang kedua.
Lepas wayang kami lepak tepi pantai sat. Isi perut sat sebab dari pagi aku just makan popcorn. Mana boleh tahan maa... Hahaha, dasar perut tong! Then before 7pm gerak balik rumah. 



Esoknya pulak just keluar jejalan amek angin. Hilangkan stress duduk rumah. Geram wooo... Duduk kat pantai, merepek-merepek sampai pukul 5pm. Tetiba Cik nasri ajak aku teman dia jejalan. Katanya bosan duk rumah sesowang.

Macam biasa aku on je dah alang-alang keluar siang kita sambung sampai malam. Hehehe... kami kalau berjumpa memang tak sah lah kalau tak merepek. Merewang dowang dalam mall tetiba datang idea nak karok. Apa lagii.... kita kasi gegar laa..



Lepas karok makang-makang sat terus gerak balik dengan jentera masing-masing. Sekian...

P/s : 'Orang tu' nanti lah aku story. Tadak mood nak jiwa buat masa ni.Wakakaka..

 
THANKS FOR READING !

6 comments:

  1. amboiii...seharian eda berjima-jimba....ok lah tu..jalan-jalan pon bakar lemak jugak daripada diam kat umah bukak kilang tahi mate kan..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha buang lemak dan buang duet cik ooi..

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari