♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

First Entry 2014!

Assalamualaikum

Hye peeps! Alhamdulillah bertemu sekali lagi Jumaat. Jumaat pertama untuk tahun 2014. Masih lagi diberi peluang untuk meneruskan perjuangan sebagai seorang blogger. Eceh! Kiranya ni first entry untuk 2014. So sebelum melalut yang bukan bukan nak wish Happy New Year semua! Semoga tahun ni lebih bermakna.

Macam manusia jugak, belog buruk ku ini pun ada azam. Insyaallah tahun ni nak improve cara penulisan. Improve macam mana tu belum tau. Guna bahasa kamus dewan bahasa dan pustaka maybe. Ngeh ngeh ngeh... Ekceli still blurr, taktau nak update kebenda. Macam kelahiran baru pulak rasa. Bhahaha...


Urm, rasanya cukup lah dulu dengan ucapan tahun baru. Aku tak berapa selesa hari ni. Dressup pun dah macam sakai rasanya. Perut pulak buat hal semuanya angkara milo. Ya, milo puncanya! atotoi =,="
Kita tengok esok macam mana ye. Sampai ketemu lagi... Chiaww!

Ramai pulak yang azam nak kawen tahun ni. Aku? 
Hanya mampu makan pizza dengan kak sue lunch time tadi. 
Weeehu.... ya bedabedu!

Lunch express, 15 minit katanya!
Kak Sue sinting tangan woo sebelum order. Macam nak berlawan. Hehe
Aku pilih set paling murah -,-





















THANKS FOR READING !

8 comments:

  1. semoga berjaya dalam dunia blogging 2014,
    sama2 kita meriahkan dunia blog tahun nie

    ReplyDelete
  2. bella pun banyak dapat undangan member kahwin. hehee,tak sampai hati nak pergi kne perli.
    isskk, tak adela.. jodoh tu ade. kne sabar =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu, bukan kena perli tp diowg tny kte pulak ble.
      kalu tau ble takde laa duk cari. kn? haha

      Delete
  3. haihhh....happy new year eda....semoga ape yang d impikan tercapai yae..jodoh??? kite merancang Allah yang tentukan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, ye happy new year cik puan :)

      Delete
  4. aiii. takkan azam tahun baru makan pizza jeee.. ehem! hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tu azam tahun lepas akak.
      tahun ni baru dapat tunaikan. kekeke

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari