♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Hadiah Untuk Lelaki !

Assalamualaikum. Hye peeps!

Ingat lagi kawan aku? Urm, dia dah balik melaka jumaat lepas. Aku dah plan nak bagi something sebagai 'kenangan' sebelum dia balik. Unfortunately, it's too late. Ni semua gara-gara blurr sebab taktau nak bagi kebenda. Hurm...

Kalau nak bagi hadiah kat lelaki apa yang sesuai ek? erkk...

Ekceli aku sendiri takda idea makanya google lah cara paling mudah. Sebab tu aku sayang sangat encik google. Kau lah sumber ilhamku.. Eceh! Motif sangat nak membodek. ngeee...


Btw, kalau nak tahu lelaki suka hadiah yang kerap boleh digunakan dan tahan lama. So, rasanya bunga tak sesuai kut. Frame gambar? Errk, pun tak sesuai kecuali letak gambar berdua =,=' *sigh* (baru terasa nak bagi)

Then, hadiah yang korang nak bagi tu seharusnya (tak wajib) ikut personaliti lelaki tu. Apa yang dia suka, apa yang tak suka, apa yang boleh bagi dan apa yang tak boleh bagi. Maybe dia akan lebih appreciate apa yang kita bagi tu.


So, penting untuk kita (perempuan) kenal lelaki tu jenis macam mana. Sporty ke, macho ke lembik, cool ke jiwang, kemas ke selekeh?

Lelaki suka apa eh? Tak tahu nak bagi apa? Silakan terjah senarai benda yang boleh dijadikan hadiah untuk lelaki. Hope kita jumpa something yang bersesuaian dengan si penerima dan paling penting sesuai dengan bajet kita. Hiks! Penting tu penting ooi... 
Teddy Bear
DVD Game
Sport Shoes/ Snickers
Model robot
Ungu, hitam, putih, oren, pink?


Description

  • Anak emak, suka kumpul teddy bear kat katil (konon taknak langgar dinding) 
  • Sangat gila game (suka marah sebab game)
  • Suka join badminton game (rajin bebenor training)
  • Minat cipta robot (budak mekatronik yang genius)
  • Suka warna ungu, hitam, putih, oren dan pink (pink? hehe cutee)

Sesuai tak hadiah-hadiah yang gua dah checklist tu dengan personaliti kawan aku tu ? Komen sikit please... Insyaallah end month ni dah nak hantar ke rumah bakal mak mertua (lah sangat!) Cehhh! Obses gilaa... gilaaa berangan... kbye!


THANKS FOR READING !

9 comments:

  1. ala laki ni ssh nk bg adiah laa..mcm pmpuan sng jeee

    ReplyDelete
  2. Teddy? Mcm xsesuai jeaa. Hehehe
    Husby nina suka kasut sukan. Tak pun satu set baju sukan. Heeee. Kalau bagi hadiah tu kat dua, memang sengih memanjang ah dia. Juz sharing! Hehe ♥♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. O ek? Tak sesuai ke teddy bear tu? tapi dia suka cmne? Hahaha..
      thanks share.. nak try google sat. Hehe

      Delete
  3. kawan ke boypren ni ? ayokkkk .

    Selalu bolat kasi yg ringkas dan bermakna . Paling kurang sapu tangan . kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan lah bolat. o ek? mudah, ringkas n exclusive. hee

      Delete
  4. sesuai kut...tp yg teddy bear tu..ermmm kurang sesuai kut...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. o ek? tp dy ske teddy bear. cmne? haha

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari