♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

7 Fakta on Weekends

Assalamualaikum ♥ 


Fakta 1
Aku angau jumpa ex sabtu lepas walaupun just tolong buatkan resume. Motif sangat kali ni angau even  kawan dari kecik dan pernah couple dua kali. Saya sukee mata dia, macam cokelat je, macam semart je :D

Fakta 2 
Aku lambat jumpa member group sebab follow maksu ke pasar malam. Sadis sangat kena balik awal gara-gara usung anak dara orang. Macam benci je, macam tak ajak je pasni -,-

Fakta 3
Aku gelak bila ex cakap rindu aku walaupun aku pun rindu dia. Dia teman text waktu mak n ayah ke hospital bawak adik mook-mook. Saya sukee cara dia, macam best je, macam dulu-dulu je O_o

Fakta 4
Aku geram dengan encik wechat walaupun esoknya dia sweet. Sentap sat bila dia pujuk n buat aku gelak. Saya sukeee sangat awak layan saya macam tu. Macam hareem je, macam sweet je ^-^'

Fakta 5 
Aku bengang hujan turun lepas basuh moto walaupaun lagi bebai adik rasmi moto yang sudah dibasuh. Macam kotor balik je, macam takda yang nak tolong basuh balik je. Herrr....

Fakta 6
Aku baru tau pasal video awek legoland walaupun ramai dah kecoh. Gelak seosrang kat office tengok parody video tu. Macam baru keluar hutan je, macam jakun plus batak je aku. +,+

Fakta 7
Aku takda idea that's why buat entry kelaut walaupun aku tau takda yang nak baca. Macam tak terasa je, macam tak kisah je. Macam menyampah pulak cakap macam ni. Pui! ~,~

Fakta : Aku malas masuk kerja hari ni sebab adik-adik tak ke sekolah pagi tadi. Tak sabaq aih nak balik....
 
THANKS FOR READING !

2 comments:

  1. haha penangan sasha ne .. macam apa2 je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe. macam serr je, macam tah pape je. haha

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari