♥ FIKIR YANG BAIK-BAIK , CAKAP YANG BAIK-BAIK , SANGKA YANG BAIK-BAIK . INSYAALLAH DAPAT YANG BAIK-BAIK ♥

Pengikut Setia

Tinggal jejak anda untuk digodek semula ~

Sebenarnya...

Assalamualaikum

Sebenarnya.... sebenarnya saya isteri dia... errkkk, abaikan...

Sebenarnya.... sebenarnya saya tak sabar nak balik dan sebenarnya saya tak sihat lagi. 
Sebenanrnya saya dapat MC sehari je dan sebenarnya saya terpaksa masuk opis.

Sempena hari "sebenarnya" , better saya ceritakan yang sebenarnya. 
Berterus terang yang sebenarnya lebih baik. kan?

" Sebenarnya... sebenarnya Dragon Ball ada tujuh bijik semuanya "



Saya mengaku sebenarnya saya teringat zaman kecik-kecik. 
Sebenarnya saya memang suka Dragon Ball. 
Saya selalu balik rumah waktu rehat kafa dulu sebenarnya semata mata nak tengok cerita ni. 
Sesapa macam saya sebenarnya kita geng! Hee....

P/s : Sebenarnya saya terserempak dengan Mr crush tadi di tengah, eh atas jalan.
Sebenarnya saya suka walaupun tadi agak letih. Betul kata orang, kalau kita sebenarnya dah suka someone even dapat tengok dari belakang pun dah cukup. 

dan sebenarnya.... sebenarnya.... saya nampak ramai kaum adam yang tak solat jumaat lepak kat Bj. Ish!
 
THANKS FOR READING !

4 comments:

  1. dan sebenarnya fae baru hari ne sempat singgah blog eda after weeks sunyi sepi je hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? sebenarnya kenapa menyepi? haha

      Delete
  2. sebenarnya..cik akak rindu nak baca entri adik..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, yeke? Sebenarnya eda suka cik akak cakap camtu.

      Delete

Leave comment yaww . . terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@juearel.blogspot.com/Hak Milik Kekal Junaida Johari